visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Materiales académicos > Guías docentes > Alimentació i Cultura |
Fecha: | 2013-14 |
Resumen: | Es tracta d'una assignatura obligatòria de 3 ECTS de segon curs del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix el segon semestre. Forma part de la matèria Fundamentos Empresariales juntament amb altres dues assignatures. Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer la història i l'antropologia de l'alimentació. - Conèixer les bases socioculturals del comportament alimentari entre els humans. - Comprendre la diversitat de cultures alimentàries. - Comprendre el comportament alimentari humà, les aversions i les preferències alimentàries. - Conèixer processos de canvi i adaptació relacionats amb els recursos disponibles. - Comprendre processos de canvi i adaptació relacionats amb les migracions. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Català |
Titulación: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Documento: | Objecte d'aprenentatge |
4 p, 103.3 KB |