Estudi per la implantació d'un ERP en una oficina de farmàcia
Taulé Segarra, Arnau
Sánchez Castelló, José María
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 148 p.
Resum: En aquest projecte es realitza l'estudi previ de la implantació d'un Planificador de Recursos Empresarials (ERP) en una oficina de farmàcia. Es pretenen analitzar els diferents punts a tenir en compte, tant de l'empresa com del ERP, a l'hora d'escollir el millor sistema per implantar a la farmàcia. Primerament hi ha una part teòrica on es defineix el concepte de ERP, donant una visió del mercat actual i del què suposa implantar un ERP en una empresa. El segon pas és el més rellevant, es tracta de l'anàlisi dels requeriments funcionals i tècnics de la farmàcia. Finalment, es proposen els 3 sistemes més ben col·locats per a una possible implantació i s'escull el que millor s'adapta a les necessitats especificades.
Resum: En este proyecto se realiza el estudio previo de la implantación de un Planificador de Recursos Empresariales (ERP) en una oficina de farmacia. Se pretenden analizar los diferentes puntos a tener en cuenta, tanto de la empresa como del ERP, a la hora de escoger el mejor sistema para implantar en la farmacia. Primeramente hay una parte teórica donde se define el concepto de ERP, dando una visión del mercado actual y de lo que supone implantar un ERP en una empresa. El segundo paso es el más relevante, se trata del análisis de los requerimientos funcionales y técnicos de la farmacia. Finalmente, se proponen los 3 sistemas mejor posicionados para una posible implantación y se escoge el que mejor se adapta a las necesidades especificadas.
Resum: This project is the previous study of the implementation of an Enterprise Resource Planning (ERP) in a pharmacy. They aim to analyze the different points to consider both the company and the ERP, when choosing the best system to implement at the pharmacy. First there is a theoretical part where you define the concept of ERP, giving an overview of the current market and what is ERP implementation in an enterprise. The second step is the most important; it is the analysis of the functional and technical requirements of the pharmacy. Finally, we propose 3 systems better positioned for a possible implementation and choose the best suited to the requirements specified.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: bachelorThesis
Matèria: Recursos informatius ; Direcció i administració ; Farmàcies ; Processament de dades

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/212589


Projecte
148 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2021-07-10   Favorit i Compartir