Frau alimentari. Falta de microorganismes al iogurt
Vidal Puchades, Neus

Fecha: 2013
Descripción: 26 pag.
Nota: Treball presentat a l'assignatura de Deontologia i Veterinària Legal (21223)
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Documento: Treball acadèmic
Materia: Veterinaris ; Investigació ; Ètica professional ; Iogurt ; Microbiologia ; Aliments ; Adulteració i inspecció



26 p, 851.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera > Veterinaria. Trabajos

 Registro creado el 2014-01-31, última modificación el 2023-11-06



   Favorit i Compartir