Pràctiques en Empreses [42952]
Navarro i Ferreté, Joaquima (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)

Data: 2013-14
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul és que l'estudiant adquireixi competències relacionades amb l'exercici professional, promovent una actitud proactiva i emprenedora. Les Pràctiques en empreses es realitzen en el marc del mòdul " Pràctiques en empreses" . El mòdul té una càrrega docent de 9 ECTS i està pensat per a aquells estudiants que volen orientar el màster al vessant professional El mòdul comprèn un període de pràctiques en empreses públiques o privades, on l'estudiant té l'oportunitat de consolidar la seva formació , integrant els coneixements apresos, reflexionant sobre les competències professionals i desenvolupant les habilitats adquirides. En aquest sentit, l'objectiu principal d'aquesta estada és potenciar al màxim la interacció dels alumnes del màster amb l'entorn professional del màster. Per a la seva consecució es disposa de convenis de col·laboració amb diferents empreses relacionades i de referència en l'àmbit del màster. Cada estudiant disposarà d'un tutor de pràctiques vinculat a l'empresa que supervisarà i valorarà el seu treball mitjançant un informe de progrés de les tasques que ha realitzat ia través de la valoració dels informes de seguiment que realitzarà l'estudiant. Els informs de seguiment tindran una periodicitat mensual i tindran una extensió màxima de 300 paraules. Contindran informació relativa al cronograma de les tasques desenvolupades, els resultats principals i el pla de treball previst. D'altra banda,la gestió acadèmica del mòdul la farà un coordinador que s'encarregarà de les següents funcions: i) Assessorar els alumnes quin és el centre més indicat perarealitzar les pràctiques en funció dels seus interessos i habilitats ii ) Comprovar l'adequació del perfil del candidat a les necessitats de l'empresa on realitzarà les seves pràctiques iii ) Distribuir els alumnes en els diferents centres intentant satisfer al màxim les seves preferències iv ) Mantenir el contacte amb els centres col · laboradors per conèixer les seves necessitats i interessos més immediats 1 Pràctiques en Empreses 2013 - 2014 v ) Avaluar el grau de satisfacció de l'alumne una vegada finalitzat el període depràctiques a través de la revisió del formulari " Full de satisfacció de l'alumne".
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Citogenètica i Biologia de la Reproducció [4313782]3 p, 101.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-02-18, darrera modificació el 2021-07-10   Favorit i Compartir