Ús d'una llengua electrònica en l'anàlisi de cervesa
Valle Zafra, Manuel del (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Fecha: 2014
Resumen: El Grup de Sensors i Biosensors de la UAB ha desenvolupat una llengua electrònica que permet analitzar i identificar diferents tipus de cerveses, així com estimar el seu grau alcohòlic. Aquest dispositiu és la combinació de sensors químics que simulen el sentit del gust amb eines informàtiques avançades que processen la informació provinent dels sensors. Els percentatges d'identificació de cerveses obtinguts són elevats, i la concordança amb el valor alcohòlic esperat, pràcticament total.
Derechos: Tots els drets reservats
Lengua: Català.
Documento: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicado en: UAB divulga, Març 2014, ISSN 2014-6388



2 p, 51.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2014-04-23, última modificación el 2019-07-20



   Favorit i Compartir