Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/121536
Higiene alimentària [101009]
Hernández Herrero, María Manuela
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2014-15
Resum: L'assignatura de Higiene I Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per a controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. Objectiu general: Identificar i analitzar el perills significatius que poden aparèixer en totes i cadascuna de las fases de producció i comercialització dels aliments, així com identificar els diferents factors que poden afectar a la qualitat higiènica d'un aliment per tal d'aplicar les mesures de control apropiades, tot gestionant les activitats realitzades per tal de garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. Identificar, analitzar i avaluar els perills biològics, químics i físics més significatius. Identificar els factors que afecten a la presència dels perills als aliments per tal d'establir els límits crítics i els seus sistemes de vigilància, així com la vida útil del producte Identificar les mesures preventives per controlar la presència o desenvolupament dels perills durant l'elaboració dels aliments Desenvolupar i gestionar el sistema d'anàlisi de Perills i Punts de Control crítics 1 Higiene alimentària 2014 - 2015 Desenvolupar i gestionar les pràctiques que proporcionen l'entorn bàsic i les condicions operacionals necessàries per a la producció d'aliments segurs. Auditar els sistemes de gestió del APPCC i dels requisits previs.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Microbiologia [2500502]
Pla d'estudis: Microbiologia [816]



Català
5 p, 109.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2017-10-15



   Favorit i Compartir