Ecologia Aplicada [102801]
Claramunt López, Bernat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2014-15
Resum: Els objectius generals de l'assignatura es poden resumir en tres: 1. L'estudiant ha de ser capaç, per una zona del territori concreta, de definir el sistema de bioindicació més adient per monitoritzar els principals contaminants atmosfèrics o aquàtics de la zona. 2. L'estudiant ha de poder proposar per un sistema natural concret un ús multifuncional adient així com les mesures de gestió que cal aplicar que permeti desenvolupar els usos proposats mitjançant una explotació sostenible. 3. L'estudiant ha de conèixer les principals estratègies i els continguts ecològics en que se basen la conservació de les espècies. els espais naturals i els ecosistemes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Pla d'estudis: Grau en Ciències Ambientals [959]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir