Tècniques de Caracterització de Materials [43442]
Estop, E.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Tècniques de Caracterització de Materials
Data: 2014-15
Resum: Aquest mòdul cobreix una part significativa de les principals tècniques de caracterització de materials i nanomaterials, sense pretendre cobrir la totalitat de les tècniques que s'utilitzen actualment. La majoria d'elles estan disponibles a les nostres instal·lacions de recerca (Esfera UAB-CEI), en les quals s'hi han previst diversos experiments i exemples pràctics com una part fonamental del curs. Les tècniques de microscòpia de sonda local i les espectroscòpies d'absorció de raigs X, no incloses en aquest mòdul, es tracten en els mòduls M15 i M12 respectivament.
Resum: This module covers a significant part of the main techniques for characterization of materials and nanomaterials, but it is not aimed at comprising all the techniques currently used. Most of them are available at our research facilities (UAB-CIE Sphere). Several laboratory experiments and practical examples are planned as a key part of the course. The local probe microscopy techniques and the x-ray absorption spectroscopies, not included in this module, are covered in M15 and M12 modules, respectively.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Nanociència i Nanotecnologia Avançades / Advanced Nanoscience and Nanotechnology [4314939]
Pla d'estudis: Nanociència i Nanotecnologia Avançades / Advanced Nanoscience and Nanotechnology [1276]
Document: Objecte d'aprenentatge



Anglès
4 p, 105.6 KB

Català
4 p, 106.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-17, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir