Evolución del consumo de carne. Especialmente la de conejo
Camps i Rabadà, Jaume 1930-

Data: 2011
Descripció: 7 pag.
Resum: 1)Datos prehistóricos del porque consumimos carne. 2)Importancia que ha tenido la caza en nuestra propia evolución. 3)Algunos datos sobre el consumo de carne de conejo, ya dentro de la historia. 4)Recomendación de consumir carne de conejo "de granja", como la mejor opción.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Informe ; Text
Matèria: Carn de conill



7 p, 185.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Jaume Camps > Jaume Camps, apunts
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2014-10-14, darrera modificació el 2024-05-25



   Favorit i Compartir