Wheat bran modifies the microbial population and enhances gut fermentation in the gastrointestinal tract of post-weaning piglets
Molist Gasa, Francesc
Pérez Hernández, José Francisco, dir.
Gómez de Segura Ugalde, Arantza, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments

Publicación: [Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2011
Nota: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments, 2010 60 g FND/kg per porcs entre 6 - 12 kg) en les dietes post-deslletament. Els resultats obtinguts mostren els efectes positius derivats de la inclusió d'una font de fibra insoluble, com WB, en la modificació de l'ambient intestinal i la instauració d'una microbiota saludable. Aquests efectes beneficiosos observats amb l'addicció de WB s'associaren a modificacions en les característiques físico-químiques de la digesta (increment de la WRC de la digesta) i amb la seva habilitat per blocar l'adhesió del E. coli a la mucosa ileal. Tot i així, el contingut en fitats d'aquest ingredient pot reduir la biodisponibilitat i l'eficàcia del ZnO en la dieta, fins i tot quan es subministra a dosis terapèutiques. És per aquest motiu que proposem considerar l'addició de fitases en dietes post-deslletament a base de cereals per: 1.- incrementar la biodisponibilitat de Zn, 2.- mantenir els efectes beneficiosos relacionat amb la inclusió de ZnO o WB en la dieta, o 3.- reduir la dosis de ZnO en la dieta. 60 g NDF/kg for pigs between 6 - 12 kg) in the diets of early weaned pigs. Our results show the positive effects of including an insoluble source, such as WB on the modification of the intestinal environment and the instauration of a healthy microbiota. These beneficial effects of WB inclusion were associated to changes on the physicochemical properties of digesta (like an increasing WRC of the digesta) and with its ability to block E. coli attachment to the ileum mucosa. However, the presence of phytates in this ingredient may also reduce the availability and efficacy of ZnO in the diet, even when it is provided at therapeutic doses. We propose the consideration of the inclusion of phytase in the post-weaning cereal based diets in order to: 1.- increase Zn biovailability, 2.- maintain the beneficial effects related to ZnO or WB inclusion, or 3.- reduce the therapeutic doses of ZnO in the diet.
Derechos: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Lengua: Anglès.
Documento: Tesis i dissertacions electròniques ; doctoralThesis ; publishedVersion
Materia: Weaning ; Wheat bran ; Piglets
ISBN: 9788469367414

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/10803/5717


190 p, 767.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Tesis doctorales

 Registro creado el 2014-12-15, última modificación el 2019-02-03   Favorit i Compartir