Avances en el diagnóstico y tratamiento, y significado pronóstico de la infiltración neuromeníngea en leucemias agudas y linfomas agresivos
Sancho Cía, Juan-Manuel
Feliu Frasnedo, Evarist, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Ribera, Jose-Maria, (José María), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina

Título variante: Advances in the diagnosis and treatment, and prognostic significance of meningeal involvement in acute leukemias and aggressive lymphomas
Publicación: [Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2011
Resumen: La infiltración del sistema nervioso central (SNC) en pacientes con hemopatías malignas conlleva un mal pronóstico, además de un deterioro en su calidad de vida. La presente Tesis Doctoral ("Avances en el diagnóstico y tratamiento, y significado pronóstico de la infiltración neuromeníngea en leucemias agudas y linfomas agresivos") incluye artículos acerca de diferentes aspectos del diagnóstico, prevalencia y factores pronósticos de la meningosis leucémica y linfomatosa.
Resumen: Central nervous system (CNS) involvement in patients with hematological malignancies has a poor prognosis, and it has been associated with a decrease in the quality of life. This Doctoral Thesis include articles about diagnosis, prevalence and prognostic factors of leukemic and lymphomatous meningeosis.
Nota: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina, 2011
Derechos: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Lengua: Castellà
Documento: Tesi doctoral ; Versió publicada
Materia: Infiltración neuromeníngea ; Leucemias agudas ; Linfomas

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/10803/51481
Adreça alternativa: https://www.educacion.gob.es/teseo/mostrarRef.do?ref=932931


149 p, 839.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Tesis doctorales

 Registro creado el 2014-12-16, última modificación el 2024-01-23



   Favorit i Compartir