Disseny de cel·les digitals paramètriques per a electrònica impresa
Gomez Puig, David
Carrabina Bordoll, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 58 p.
Resum: L'objectiu d'aquest treball és el disseny i la implementació d'un conjunt de cel·les definides de forma paramètrica, i orientades a l'àmbit tecnològic emergent de l'electrònica impresa. L'ús de cel·les paramètriques en aquest entorn tecnològic poc madur, ha de permetre que els dissenys s'adaptin als canvis de regles de disseny de les tecnologies en aquest cas per estils de disseny PMOS.
Resum: El objetivo de este Trabajo es el diseño y la implementación de un conjunto de celdas definidas de manera paramétrica, y orientadas al ámbito tecnológico emergente de la electrónica impresa. El uso de celdas paramétricas en este entorno tecnológico poco maduro, tiene que permitir que los diseños sean capaces de adaptarse a los cambios de reglas de diseño de les tecnologías en este caso para estilos de diseño PMOS.
Resum: The goal of this project is to design and implement a set of parametric Standard cells, aimed to the emerging technologic area of printed electronics. The use of parametric defined Standard cells in the context of a Technology with a low level of maturity has to allow future changes of design rules for PMOS design style.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Circuits impresos ; Disseny i construcció



Annex 3
45 p, 457.6 KB

Codi base
9 p, 159.8 KB

Memòria
58 p, 3.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2015-03-02, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir