Envasament d'aliments : Massa residus d'embalatges o menys malbaratament d'aliments?
Saldo Periago, Jordi

Fecha: 2015
Resumen: El rebuig d'aliment és elevat en tot el mon, però una característica de les societats industrialitzades és que la majoria d'aquest rebuig es produeix a nivell de consumidor final. De entre les estratègies per a reduir el rebuig hi destaca la millora de condicions de conservació i l'envasament dels aliments. Però com que el material d'envasament emprat també acaba constituint un rebuig hi ha un punt d'equilibri. Alguns dels nous desenvolupaments inclouen la utilització d'etiquetes intel·ligents que donen al consumidor una informació sobre l'estat de conservació de cada paquet i que permeten una millor decisió sobre l'aptitud al consum del aliment que contenen.
Derechos: Tots els drets reservats.
Lengua: Català.
Documento: article ; divulgació ; publishedVersion
Materia: Envasament i conservació d'aliments ; Malbaratament ; Vida útil ; Etiquetes intel·ligents ; Residu
Publicado en: Elisava TdD, Vol. 31 (2015) , ISSN 1889-5913



11 p, 297.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos de divulgación
Artículos > Artículos publicados

 Registro creado el 2015-04-10, última modificación el 2019-07-20



   Favorit i Compartir