Envasament d'aliments : Massa residus d'embalatges o menys malbaratament d'aliments?
Saldo Periago, Jordi

Data: 2015
Resum: El rebuig d'aliment és elevat en tot el mon, però una característica de les societats industrialitzades és que la majoria d'aquest rebuig es produeix a nivell de consumidor final. De entre les estratègies per a reduir el rebuig hi destaca la millora de condicions de conservació i l'envasament dels aliments. Però com que el material d'envasament emprat també acaba constituint un rebuig hi ha un punt d'equilibri. Alguns dels nous desenvolupaments inclouen la utilització d'etiquetes intel·ligents que donen al consumidor una informació sobre l'estat de conservació de cada paquet i que permeten una millor decisió sobre l'aptitud al consum del aliment que contenen.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Envasament i conservació d'aliments ; Malbaratament ; Vida útil ; Etiquetes intel·ligents ; Residu
Publicat a: Elisava TdD, Vol. 31 (2015) , ISSN 1889-5913



11 p, 297.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de divulgació
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2015-04-10, darrera modificació el 2022-11-17



   Favorit i Compartir