Catálogo y reseña de los objetos que se encuentran en la esposición arqueológica celebrada por el Excelentísimo Ayuntamiento constitucional de Valencia con motivo del enlace de S.M. el Rey, situada en los claustros del Real Colegio de Corpus Christi
Imprenta de José Domènech

Publicación: Valencia : Imprenta de José Domènech, 1878
Descripción: 37 p.
Resumen: Catàleg dels objectes que van formar part de l'Exposició Arqueològica que es va celebrar a la ciutat de València l'any 1878. A més, inclou el nom de les persones que van cedir els objectes per a muntar l'exposició.
Resumen: Catálogo de los objetos que formaron parte de la Exposición Arqueológica que se celebró en la ciudad de Valencia el año 1878. Además, incluye el nombre de las personas que cedieron los objetos para montar la exposición.
Resumen: Catalog of the objects from the Archaeological Exhibition held in the city of Valencia in 1878. It also includes the names of the people who gave the objects to mount the exhibition.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Col·lecció particular
Derechos: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Lengua: Castellà.
Documento: book ; Text
Materia: València (País Valencià) ; Arqueologia20 p, 39.9 MB

El registro aparece en las colecciones:
Libros y colecciones > Biblioteca Digital de Historia del Arte Hispánico
Libros y colecciones > Libros

 Registro creado el 2015-05-06, última modificación el 2019-07-20   Favorit i Compartir