Importancia de la biotecnologia vegetal en la uva apirena
Santolaria Llácer, Néstor Ibón
Allué Creus, Josep, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Date: 2015
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Biologia Ambiental [2500251]
Study plan: Grau en Biologia Ambiental [813]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject: Vitis vinífera ; Biotecnologia vegetal ; Uva apirena ; Cultivos in vitro ; Raïm apirena ; Cultius in vitro



1 p, 634.8 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Biosciences Faculty

 Record created 2015-11-18, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir