Estudi del sector agroalimentari del formatge a Menorca i la seva biodiversitat associada
Díez Palet, Isabel
Navarro Fernández, Raquel
Pérez Armas, Rocío
Vilaplana Martínez, Alba
Rieradevall, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Ciències
Data: |
2015 |
Descripció: |
262 pag. |
Nota: |
Biocheese (Grup de recerca) |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Català |
Titulació: |
Ciències Ambientals [2501915] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciències Ambientals [959] |
Document: |
Treball final de grau ; Text |
Matèria: |
Formatge ;
Sector agroalimentari ;
Biodiversitat ;
Menorca |
El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca >
Treballs de Fi de Grau >
Facultat de Ciències. TFG
Registre creat el 2016-03-09, darrera modificació el 2024-05-19