Estudi del sector agroalimentari del formatge a Menorca i la seva biodiversitat associada
Biocheese (Grup de recerca)
Díez Palet, Isabel
Navarro Fernández, Raquel
Pérez Armas, Rocío
Vilaplana Martínez, Alba
Rieradevall, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Fecha: 2015
Descripción: 262 pag.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Ciències Ambientals [2501915]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Ciències Ambientals [959]
Documento: bachelorThesis ; Text
Materia: Formatge ; Sector agroalimentari ; Biodiversitat ; Menorca



Memòria
262 p, 12.0 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultat de Ciencias. TFG

 Registro creado el 2016-03-09, última modificación el 2019-07-20



   Favorit i Compartir