Psicopedagogia de l'Aprenentatge al llarg de la Vida [42980]
Álvarez Cánovas, Isabel
Massot, Margarida
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Psicopedagogía del aprendizaje a lo largo de la vida
Fecha: 2015-16
Resumen: Aquest és un mòdul busca poder donar un context el suficientment ampli com per poder disposar d'eines i mecanismes per traslladar les funcions de la psicopedagogia al llarg de la vida i això implica dues vessants principals: treball en xarxa amb tots els agents implicats del territori i fer un ús integrat de les xarxes digitals per poder establir sinergies pràctiques i reals en el món globalitzat en el qual ens trobem per tal d'optimitzar els recursos disponibles entre les diferents institucions. Més enllà de les aplicacions pràctiques, també caldrà aplicar concepcions teòriques de base per tal de poder elaborar projectes amb marcs teòrics sòlids.
Resumen: Este es un módulo que buscar poder ofrecer un contexto, lo suficientemente amplio como para poder disponer de herramientas y mecanismos para trasladar las funciones de la psicopedagogía a lo largo de la Vida y ello implica dos vertientes: trabajo en red con todos los agentes implicados del territorio y hacer un uso integrado de las redes digitales para poder establecer sinergias prácticas reales en el mundo globalizado en el que nos encontramos para poder optimizar los recursos disponibles entre las diferentes instituciones. Más allá de las aplicaciones prácticas, también cabe aplicar concepciones teóricas de base para poder elaborar proyectos con marcos teóricos sólidos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i castellà.
Titulación: Psicopedagogia [4313754]
Plan de estudios: Psicopedagogia [1168]Català
6 p, 442.3 KB

Español
6 p, 442.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-03-11, última modificación el 2018-11-28   Favorit i Compartir