D2.3 ECB InGenious : Observations summary report
Universitat Autònoma de Barcelona. Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica (CRECIM)

Fecha: 2013
Resumen: Aquest document presenta una sèrie de recomanacions preliminars per millorar tant la creació i el manteniment de les associacions escola-indústria i la seva eficàcia com una forma d'involucrar els joves en les carreres de STEM. Tals recomanacions es basen en el camp de les ciències de l'educació, la didàctica de les ciències, la psicologia, així com en l'anàlisi de les iniciatives europees existents. També s'inclou un catàleg de pràctiques, polítiques i organitzacions de suport a les associacions escola-indústria.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Anglès
Colección: Deliverables Projecte ECB_InGenious
Documento: Informe



117 p, 1.7 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias sociales y jurídicas > Centro de Investigación para la Educación Científica y Matemática (CRECIM)
Documentos de investigación > Informes de proyectos

 Registro creado el 2016-05-18, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir