Treballadors invisibles, ciutadans il·legals : una esquerda en la cohesió social de Catalunya
Fernández, Miquel, 1976-
Romero, Eunice

Date: 2008
Abstract: Aquest article ofereix una mirada sobre les dependències –socials i laborals- que s'imputen específicament i exclusiva a una part de la població catalana. El terme dependències emprat aquí és estrictament descriptiu, ja què es refereix exclusivament a les relacions específiques que defineixen les trajectòries vitals dels no-nacionals en situació d'irregularitat, i que els distingeixen de la resta d'estrangers i encara més, de la resta de la població en edat de treballar. Els autors oferir llum sobre un espai social molt carregat de nocions impensades o elaborades interessadament amb finalitats polítiques o econòmiques. Una exploració acurada de les pràctiques menys visibles de la població en situació d'irregularitat administrativa, ajudarà a comprendre processos socials més amplis.
Rights: Tots els drets reservats
Language: Català.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Subject: Immigrants ; Catalunya ; Immigrants il·legals ; Treballadors estrangers ; Immigració ; Economia ; Cohesió social
Published in: Idees : revista de temes contemporanis, Núm. 31 (2008) , p. 59-81, ISSN 1575-0914

Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/Idees/article/view/290419


23 p, 1.9 MB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (scientific output) > Social and Legal Sciences > ISOR (Research in Sociology of Religion)
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2016-07-14, last modified 2019-07-20   Favorit i Compartir