Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/161746
Treball de Fi de Grau [103957]
Fernández Amor, José Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Trabajo de fin de grado
Data: 2016-17
Resum: D'acord amb l'article 10. 1 de la Normativa d'avaluació en els estudis de la Universitat Autònoma de Barcelona (Àrea d'Afers Acadèmics) -Acord del Consell de Govern de 30/09/2010, modificat per l'Acord de 17/11/2010-, que recull el que assenyala l'art. 12. 7 del RD 1393/2007, de 29 d'octubre, modificat pel RD 861/2010, de 2 de juliol: "Els estudis de grau hauràn de concloure, en el darrer curs, amb l'elaboració i presentació d'un treball que permet una avaluació global i sintètica de les competències específiques i transversals associades al títol". El principal objectiu formatiu és que l'estudiant relacioni de manera transversal les diverses matèries del grau. El TFG s'ha de dur a terme de manera individual i es tracta d'una assignatura que avalua en una part molt substancial la capacitat de treball autònom per part de l'estudiant. Les característiques generals del TFG es deriven del que disposa el RD 1393/2007 segons el qual el TFG no s'identifica amb un treball de recerca més propi dels estudis de màster, doctorat o postgrau en quan a la seva extensió o objectius. Respón més a la idea de demostrar per part de l'alumnat l'adquisició de les competències que s'especifiquen en aquesta Guia. Per aquest motiu la seva extensió màxima hauria de ser d'unes 14. 000 paraules, per un treball de 12 ECTS com és el del Grau de Dret. La Facultat de Dret concedeix la màxima importància acadèmica al TFG i estima que és un mitjà adequat per incrementar la qualitat i l'exigència en el graus que té assignats la Facultat. La possibilitat de fer la defensa oral i pública davant de tribunal dels TFG més destacats per la seva qualificació, a part d'oferir qualitat docent i de donar solemnitat a un acte acadèmic que suposa el punt final a la carrera, implica treballar competències i habilitats, com l'expressió oral, que són rellevants per als futurs professionals.
Resum: De acuerdo con el artículo 10. 1 de la Normativa de evaluación de los estudios de la Universidad Autónoma de Barcelona (Áre "Los estudios de grado deberán concluir, en el último curso, con la elaboración y presentación de un trabajo que permite una El principal objetivo formativo es que el estudiante relacione de manera transversal las diversas materias del grado. El TFG se Las características generales del TFG se derivan de lo dispuesto en el RD 1393/2007 según el cual el TFG no se identifica co La Facultad de Derecho concede la máxima importancia académica al TFG y estima que es un medio adecuado para increme.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Dret [2500786]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Dret [949]Català
4 p, 77.4 KB

Castellà
3 p, 72.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir