Empresa i Mercats Nacionals i Internacionals de l'Àsia Oriental [101531]
Rosell Foxa, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Título variante: Business and Domestic and International Markets in East Asia
Título variante: Empresa y mercados nacionales e internacionales de Asia Oriental
Fecha: 2016-17
Resumen: Al finalitzar l'assignatura, l'alumne serà capaç de: - Identificar les característiques essencials de les tradicions de negocis més importants de la regió (japonesa, coreana, xinesa). - Analitzar com els factors de l'entorn, com el gènere, la religió, la diversitat ètnica, les cultures laborals, afecten els processos de gestió empresarial d'Àsia i comparar com aquests varien entre els diferents països en comparació amb el model occidental. - Comprendre com afecten la globalització, el lliure comerç i la inversió en aquestes tradicions. - Respondre amb el grau apropiat de sensibilitat a aquestes tradicions, sota el punt de vista occidental.
Resumen: At the end of the course, students will be able to: • Identify the essential characteristics of the traditions of major businesses (Japanese, Korean, Chinese) region. • Analyze how environmental factors such as gender, religion, ethnic diversity and labor cultures, affecting business management processes in Asia and compare how they vary between different countries. • Understand how they affect globalization, free trade and investment in these traditions. • Answer with the appropriate degree of sensitivity to these traditions under a Western point of view.
Resumen: Al finalizar la asignatura, el alumno será capaz de: Identificar las características esenciales de las tradiciones de negocios más importantes de la región (japonesa, coreana, china). Analizar cómo los factores del entorno, como el género, la religión, la diversidad étnica y las culturas laborales, afectan a los procesos de gestión empresarial de Asia y comparar cómo estos varían entre los diferentes países. Comprender cómo afectan la globalización, el libre comercio y la inversión en estas tradiciones. Responder con el grado apropiado de sensibilidad a estas tradiciones, bajo el punto de vista occidental.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Plan de estudios: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 77.4 KB

Anglès
4 p, 89.0 KB

Castellà
5 p, 77.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-07-15, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir