Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/164708
Genòmica i Proteòmica Avançades [43473]
Avilés Puigvert, Francesc Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Advanced Genomics and Proteomics
Títol variant: Genómica y Proteómica Avanzadas
Data: 2016-17
Resum: L'objectiu bàsic és proporcionar als estudiants una visió general de la GENÒMICA incloent-hi els fonaments, tècniques habituals i aplicacions. Els objectius específics de Genòmica inclouen els següents aspectes: la diversitat i complexitat dels genomes eucariotes, una perspectiva històrica i de l'evolució del contingut genòmic, el significat i conseqüències de la variabilitat interespecífica, les tècniques habituals emprades en els estudis de genòmica i transcriptòmica i vàries aplicacions derivades del coneixement d'aquesta ciència. L'objectiu de les classes de PROTEÒMICA es la introducció als nous mètodes de proteòmica i interactòmica (anotació proteogenòmica, imatge mitjançant espectrometria de masses…) i aplicacions (biomarcadors a biomedicina, proteòmica diferencial per a la identificació de dianes farmacèutiques i vacunals, farmacologia i toxicologia en xarxa…). També la introducció al primer esborrany del proteoma i del Proteomic Atlas en Humans. 1.
Resum: The overall aim of the subject is to provide studentsan overview of Genomics and Proteomics including fundamentals, current techniques and applications. The specific objectives of Genòmica include understandingthe following aspects the diversity and complexityof eukaryotic genomes, thehistorical and evolutionary perspective of genomic content, the meaning and consequences of intraspecific variability, techniques commonly employed in studies of genomics and transcriptomics and applications derived from the knowledge provided by this science. The aim of the Poteomics lectures is provide students an overview of the advanced methods of Proteomics and Interactomics (Proteogenomics annotation, MS Imaging…) and applications (biomarkers in biomedicine, differential proteomics for drug and vaccine target identification, network pharmacology and toxicology…). And the first draft of the human Proteome and the Proteome Atlas.
Resum: El objectivo es proporcionar a los estudiantes una visiòn general de la Genómica y Proteómica incluyendo los fundamentos, técnicas usuales y aplicaciones. Los objectivos específicos de la Genómica incluyen los siguientes aspectos: la diversidad y complejidad de los genomas eucariotas, una perspectiva histórica y evolutiva del contenido genómico, el significado y consecuencias de la viariabilidad intraespecífica, técnicas usuales en los estudios de genómica y transcriptómica y aplicaciones derivadas del conocimiento de esta ciencia. El objectivo de las clases de PROTEÓMICA es la introducción a los nuevos métodos de proteómica e interactómica (anotación proteogenómica, imagen mediante espetrometría de masas…) y aplicaciones (biomarcadores en biomedicina, proteómica diferencial para la identificación de dianas farmacéuticas y vacunales, farmacología y toxicología en red…). También el primer borrador del Proteoma y del Atlas Proteómico humanos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [4313794]
Pla d'estudis: Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]Català
4 p, 78.5 KB

Anglès
4 p, 76.0 KB

Castellà
4 p, 77.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2016-09-23, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir