Medi ambient i paisatge : anàlisi i percepció social de l'impacte i percepció social de l'impacte urbanístic a les platges urbanes de Menorca
Quintero Medina, Alberto
Vallès Montesinos, Valentí
Romero Jardí, Joaquim
Ariza Sole, Eduard tutor, (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Molina Gallart, David, tutor, (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Rieradevall, Joan, tutor, (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Fecha: 2016
Descripción: 129 pag.
Resumen: Durant els anys 2006-2007 es va realitzar un projecte per estimar la qualitat ambiental de les platges de Menorca a partir de la implantació d'un sistema d'indicadors de pressió ambiental. El present projecte s'ha realitzat a l'octubre de 2015, es seleccionen els dos indicadors del projecte de 2006-2007 que guarden més relació amb l'impacte visual de les infraestructures a la platja i s'apliquen a les 26 platges urbanes de l'illa, juntament amb enquestes a peu de platja per valorar-ne la percepció social. Es comparen els resultats, se'n mira l'evolució, s'extreuen conclusions i es fan propostes per millorar els indicadors, les enquestes i l'estat de les platges.
Resumen: Durante los años 2006-2007 se realizaó un proyecto para estimar la calidad ambiental de las playas de Menorca a partir de la implantación de un sistema de indicadores de presión ambiental. El presente proyecto se ha realizado en octubre de 2015, se seleccionan los dos indicadores del proyecto de 2006-2007 que tienen más relación con el impacto visual de las infraestructuras en la playa y se aplican a las 26 playas urbanas de la isla, junto con encuestas a pie de playa para valorar la percepción social. Se comparan los resultados, se mira la evolución de los mismos, se extraen conclusiones y se hacen propuestas para mejorar los indicadores, las encuestas y el estado de las playas.
Resumen: During the years 2006-2007 a project was realized in order to estimate the environmental quality of the Menorca Island beaches based on the implementation of an indicators system of environmental pressure. The current project has been realized in October 2015 and two indicators from the 2006-2007 project have been selected. These indicators ar the ones that have more relation with the infrastructure visual impact. The indicators have been applied to 26 urban beaches of the Menorca Island together with a survey performed in the beaches in order to assess the social perception. Results have been compared, evolution evaluated, conclusions drawn and suggestions for improve the indicators, surveys and the beaches status have been done.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Ciències Ambientals [2501915]
Plan de estudios: Grau en Ciències Ambientals [959]
Documento: bachelorThesis ; Text
Materia: Platges ; Aspectes ambientals ; Menorca (Balears) ; Indicadors ambientalsMemòria
129 p, 13.4 MB

Article
14 p, 1.3 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultat de Ciencias. TFG

 Registro creado el 2016-10-11, última modificación el 2020-07-26   Favorit i Compartir