L'oli d'oliva millora l'eficàcia del tractament del càncer de bufeta
Noguera Ortega, Estela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Julián Gómez, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i Microbiologia)

Fecha: 2016
Resumen: Espanya és un dels països amb més pacients afectats pel càncer de bufeta al món. Recentment s'ha descobert que l'oli d'oliva és de gran ajuda per millorar el tractament que reben els pacients. Investigadors de la UAB responsables de la troballa, que encara no s'ha testat en humans, expliquen com aquest elixir mediterrani fa que una teràpia basada en l'administració de bacteris actuï amb major èxit contra el tumor.
Derechos: Tots els drets reservats
Lengua: Català.
Documento: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicado en: UAB divulga, Octubre 2016, p. 1-2, ISSN 2014-6388



2 p, 29.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2016-11-02, última modificación el 2019-10-01



   Favorit i Compartir