The complexity of food systems : defining relevant attributes and indicators for the evaluation of food supply chains in Spain - Gamboa, Gonzalo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; Kovacic, Zora (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Di Masso, Marina (Universitat Oberta de Catalunya) ; Mingorría, Sara (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Gomiero, Tiziano (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Rivera-Ferre, Marta G.. (Universitat de Vic. Facultat de Ciències i Tecnologia) ; Giampietro, Mario (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>