Effect of fatty acid content of grower-finisher feed on fatty acid content of breast meat
Vila, B.
Galobart i Cots, Jaume
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Calafat, F.

Fecha: 2003
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Documento: conferenceObject
Materia: Àcids grassos ; Aliments ; Carn
Publicado en: European Symposium on the Quality of Poultry Meat.. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003



1 p, 2.0 MB

El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells,contribuciones a jornadas y congresos
Contribuciones a jornadas y congresos > Pósters

 Registro creado el 2016-11-14, última modificación el 2019-01-29



   Favorit i Compartir