Effect of fatty acid content of grower-finisher feed on fatty acid content of breast meat
Vila, B.
Galobart i Cots, Jaume
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Calafat, F.
Data: |
2003 |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.  |
Llengua: |
Anglès |
Document: |
conferenceObject |
Matèria: |
Àcids grassos ;
Aliments ;
Carn |
Publicat a: |
European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003 |
El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells,contribucions a jornades i congressosContribucions a jornades i congressos >
Pòsters
Registre creat el 2016-11-14, darrera modificació el 2020-11-15