Effect of fatty acid content of grower-finisher feed on fatty acid content of breast meat
Vila, B.
Galobart i Cots, Jaume
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Calafat, F.

Data: 2003
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: conferenceObject
Matèria: Àcids grassos ; Aliments ; Carn
Publicat a: European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003



1 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells,contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Pòsters

 Registre creat el 2016-11-14, darrera modificació el 2020-11-15



   Favorit i Compartir