"Feeding Fats Safety" Project. Improving the use of feeding fats materials coming from byor co-products from the food chain : a quality and safety approach.
Codony Salcedo, Rafael
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Bondioli, Paolo
Dutta, Paresh C.
Rodriguez-Estrada, M. Teresa
Abadna, Esteban
Budzinski, Hélène
Bias, Enrique
Parini, Manuela

Fecha: 2005
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Documento: conferenceObject
Materia: Olis i greixos ; Aliments ; Nutrició
Publicado en: World Congress and Exhibition of the ISF. Modern Aspects of Fats and Oils. A Fascinating Source of Knowledge. Praga (República Txeca), 26è : 2005



1 p, 2.6 MB

El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells,contribuciones a jornadas y congresos
Contribuciones a jornadas y congresos > Pósters

 Registro creado el 2016-11-15, última modificación el 2019-01-29



   Favorit i Compartir