"Feeding Fats Safety" Project. Improving the use of feeding fats materials coming from byor co-products from the food chain : a quality and safety approach.
Codony Salcedo, Rafael
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Bondioli, Paolo
Dutta, Paresh C.
Rodriguez-Estrada, M. Teresa
Abadna, Esteban
Budzinski, Hélène
Bias, Enrique
Parini, Manuela

Data: 2005
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès.
Document: conferenceObject
Matèria: Olis i greixos ; Aliments ; Nutrició
Publicat a: World Congress and Exhibition of the ISF. Modern Aspects of Fats and Oils. A Fascinating Source of Knowledge. Praga (República Txeca), 26è : 2005



1 p, 2.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells,contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Pòsters

 Registre creat el 2016-11-15, darrera modificació el 2019-01-29



   Favorit i Compartir