Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens.
Schiavone, A.
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Fecha: 2003
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Documento: conferenceObject
Materia: Pollastres ; Aliments
Publicado en: , 2003



1 p, 157.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells,contribuciones a jornadas y congresos
Contribuciones a jornadas y congresos > Pósters

 Registro creado el 2016-11-23, última modificación el 2019-02-27



   Favorit i Compartir