Effects of oxidated fat and vitamin E inclusion on resistance to haemolysis, intestinal microbiota, faecal coccidia counts and epithelium structure of broiler chicken.
Choque López, José Alfredo
Manzanilla, E.G.
Gómez de Segura Ugalde, Arantza
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Date: 2001
Abstract: Unsaturation level decrease oxidative stability of dietary lipids, generating oxidation products which may be harmful for animals and its intestinal microbial population. The aim of the present trial was to study the resistance to haemolysis, ileal microbiota, faecal coccidian concentration and epithelial structure in relation to different oxidation level and stabilization of the added fat.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès.
Document: conferenceObject
Subject: Vitamina E ; Pollastres
Published in: , 2001



1 p, 3.9 MB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contributions to meetings and congresses
Contributions to meetings and congresses > Posters

 Record created 2016-11-25, last modified 2019-02-27



   Favorit i Compartir