Date: |
2016-17 |
Abstract: |
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. Conèixer les característiques dels règims de qualitat dels productos alimentaris (DO, DOP, IGP, ETG) 5. Conèixer les motivacions gastronòmiques. 6. Identificar els diferents tipus de raïm i processos de vinificació. 7. Les influencies del clima i del terra en el procés vegetatiu de la vinya. 8. Gestionar les compres i la possible creació d'un celler. 9. Saber promocionar i gestionar la carta de vins. 10. Obtenir els coneixements basics per el maridatge del vins i ofertes culinàries. |
Rights: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: |
Català |
Study plan: |
Grau en Direcció Hotelera |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |