Direcció i Gestió de la Restauració II [103732]
Canaleta Safont, Eva
García Victorino, José Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Fecha: 2016-17
Resumen: Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. 2. Gestionar i controlar els costos de manera efectiva del Departament de A&B o d'una empresa de restauració. 3. Familiaritzar-se amb la gestió e implantar models efectius de gestió i control. 4. Identificar l'itinerari d'informació i de treball en un departament de F&B. 5. Gestionar i ser capaç de dur a terme els diferents serveis de restauració prestats en un establiment hoteler. 6. Saber determinar els procediments necessaris i adaptar-los a les expectatives del client, les particularitats del capital humà i els recursos materials disponibles. 7. Prendre decisions i dissenyar estratègies per el desenvolupament i millora del departament.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Plan de estudios: Grau en Direcció Hotelera
Documento: Objecte d'aprenentatge



11 p, 412.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-11-28, última modificación el 2023-05-03



   Favorit i Compartir