Poultry by-product meals commercialised in Spain may vary considerably in their protein value and fat quality
Solanas, E.
Castrillo González, Carlos
Hervera Abad, Marta
Pérez, E.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Fecha: 2006
Resumen: Among the meat by-products, those coming from poultry arc usually considered as excellent sources of protein. However, different grades of rendered poultry products arc available and its composition and nutritional value can be quite variable depending on carcass, head, feet, viscera and even feather proportions in raw material, and on rendering process. This work shows the variation on amino acids and fatty acids content of different products commercialised in Spain as poultry by-product or poultry meals.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Documento: conferenceObject
Materia: Aviram ; Aliments
Publicado en: , 2006



1 p, 2.6 MB

El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells,contribuciones a jornadas y congresos
Contribuciones a jornadas y congresos > Pósters

 Registro creado el 2016-11-29, última modificación el 2019-01-29



   Favorit i Compartir