PUFA Losses after cooking of chicken meat
López Ferrer, Sigfrid (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat de Nutrició i Alimentació Animal)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina ![Identificador ORCID](/img/uab/orcid.ico)
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Grashorn, M. A. P. (Universität Hohenheim (Stuttgart, Alemanya))
Fecha: |
2002 |
Resumen: |
To study the changes of the fatty acid (FA) profile of Long-Chain omega-3 (LCn3) enriched meat after coo¬ king under consumer conditions. |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. ![Creative Commons](/img/licenses/by-nc-nd.ico) |
Lengua: |
Anglès |
Documento: |
Pòster de congrés |
Materia: |
Pollastres ;
Aliments ;
Nutrició |
El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, contribuciones a jornadas y congresosContribuciones a jornadas y congresos >
Pósters
Registro creado el 2016-11-30, última modificación el 2024-06-26