Programa de Foment de la Docència en Anglès de la UAB (2011-2015) : (Acord de la Comissió de Política Lingüística de 3 de maig de 2011)
Universitat Autònoma de Barcelona

Títol variant: Programa de Fomento de la Docencia en Inglés de la UAB (2011-2015) : (Acuerdo de la Comisión de Política Lingüística de 3 de mayo de 2011)
Publicació: Bellaterra Universitat Autònoma de Barcelona 2011
Descripció: 9 pag.
Resum: La Universitat Autònoma de Barcelona disposa d’un Pla de llengües, aprovat pel Consell de Govern el 26 de gener de 2011. El Pla de llengües és una acció del Pla director de la UAB, com també ho és disposar d’un document que reculli els objectius i les actuacions de la Universitat en relació amb la docència en anglès als estudis de grau i de postgrau. Totes dues accions es recullen en l’objectiu E3 del Pla director: «millorar la percepció i el reconeixement internacional de la UAB en docència, en recerca i en transferència incloent-hi els valors, per mitjà d’un pla de promoció de la UAB nacional i internacional». El Programa de Foment de la Docència en Anglès de la UAB (2011-2015) respon a la voluntat expressada en aquests dos objectius del Pla director, i té per finalitat aglutinar en un programa els objectius i les actuacions del Pla de llengües que tenen relació amb el foment de la docència en anglès. En l’estadi actual, atesa la conjuntura pressupostària, el Programa de Foment de la Docència en Anglès comprèn només les actuacions que la UAB ja duu a terme, a les quals s’han aplicat les mesures pertinents per a assegurar-ne la sostenibilitat econòmica.
Resum: La Universitat Autònoma de Barcelona dispone de un plan de lenguas, aprobado por el Consejo de Gobierno el 26 de enero de 2011. El Plan de lenguas es una actuación del Plan director de la UAB, así como también lo es disponer de un documento que recoja los objetivos y actuaciones de la Universidad en relación con la docencia en inglés en los estudios de grado y de posgrado. Ambas actuaciones se recogen en el objetivo E3 del Plan director: mejorar la percepción y el reconocimiento internacional de la UAB en docencia, en investigación y en transferencia incluyendo los valores, por medio de un plan de promoción de la UAB nacional e internacional. El Programa de fomento de la docencia en inglés de la UAB (2011-2015) responde a la voluntad expresada en esos dos objetivos del Plan director, y tiene como finalidad aglutinar en un programa los objetivos y las actuaciones del Plan de lenguas que tienen relación con el fomento de la docencia en inglés. En el estadio actual, vista la coyuntura presupuestaria, el Programa de fomento de la docencia en inglés comprende sólo las actuaciones que la UAB ya lleva a cabo, a las cuales se han aplicado las medidas pertinentes para asegurar la sostenibilidad económica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà i català
Document: Document institucional
Matèria: Competència plurilingüe ; Estratègia d’internacionalització de la Universitat ; Multilingüisme ; Model de qualitat lingüística ; Promoció de l'anglès

Podeu consultar el pla 2011-2015 a: https://ddd.uab.cat/record/79664


Català
4 p, 34.3 KB

Español
4 p, 34.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Documents institucionals

 Registre creat el 2017-06-09, darrera modificació el 2018-06-23   Favorit i Compartir