Continguts Avançats d'Ecologia Terrestre [42916]
Lloret Maya, Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Sol Rueda, Daniel
Catalán, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Advanced Content in Terrestrial Ecology
Títol variant: Contenidos Avanzados de Ecología Terrestre
Data: 2017-18
Resum: L'objectiu del mòdul és proporcionar als estudiants una visió actualitzada dels principals fonaments i aproximacions de l'ecologia terrestre amb un particular èmfasis en els avanços més recents en la disciplina, així com en los principals conceptes que se han revisat i consolidat al llarg del temps. A més dels continguts específics de ecologia terrestres, es treballaran aspectes generals de l'adquisició i els límits del coneixent científic a través de la investigació, així como a aspectes transversals que afecten diferents objectes d'estudi ecològic, como la formalització dels conceptes ecològics i la seva aplicació a diferents escales espacials i temporals. Amb aquest objectiu es tractarà el procediment de comunicació dels resultats de la recerca científica a través de la seva publicació, analitzant l'estructura dels texts científics, principalment articles, i el procés de redacció i revisió.
Resum: El objetivo del módulo es proporcionar a los estudiantes una visión actualizada de los principales fundamentos y aproximaciones de la ecología terrestre con un particular énfasis en los avances más recientes en la disciplina, así como en los principales conceptos que se han revisado y consolidado a lo largo del tiempo. Además de los contenidos específicos de ecología terrestres, se trabajarán aspectos generales de la adquisición y los límites del conocimiento científico a través de la investigación, así como aspectos transversales que afectan a diferentes objetos de estudio ecológico, como la operatividad o formalización de los conceptos ecológicos y su aplicación a diferentes escalas espaciales y temporales. Con este objetivo se tratará el procedimiento de comunicación de los resultados de la investigación científica a través de su publicación, analizando la estructura de los textos científicos, principalmente artículos, y el proceso de redacción y revisión.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat [4313774]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat [1155]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 68.7 KB

Anglès
Versió reduïda
2 p, 58.0 KB

Castellà
3 p, 68.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir