Pràcticum V [103677]
Jiménez Pera, Miguel
Martínez Coso, Sílvia
del Oso, Juan
Amill Vallvé, Genís
Ribas Olmo, Judit
Escobar, Puri
Cobano Escobar, Fernando
Gomez Garcia, Daniel
Durán Parra, Agustí
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Prácticum V
Data: 2017-18
Resum: OBJECTIU GENERAL El Pràcticum V ha de permetre l'estudiant integrar i aplicar els continguts treballats en les diferents assignatures, incorporant nous coneixements, habilitats i actituds a través del contacte real amb la professió infermera dins de l'àmbit assistencial i la seva complexitat. OBJECTIUS ESPECÍFICS Permetre l'estudiant aprofundir en les cures iniciades al Pràcticum III i en aquelles que la infermera presta dins de l'àmbit hospitalari i iniciar-se en aquelles cures que es donen en serveis assistencials de més complexitat. Treballar el procés d'atenció d'infermeria (PAI) com a metodologia científica de resolució de problemes, amb el model conceptual de Virginia Henderson. Desenvolupar les dues dimensions del rol professional, el rol de col·laboració i el rol autònom, conscienciant-se de la importància d'aquest últim. Prestar una atenció sanitària adient a les necessitats de salut, garantint unes cures infermeres de qualitat, dirigida a la persona i la família, amb una visió integral que contempli les vessants biològica, psicològica i social de l'individu. Desenvolupar habilitats comunicatives amb la persona atesa, la seva família i l'equip de treball.
Resum: OBJETIVO GENERAL El Prácticum V tiene que permitir al estudiante integrar y aplicar los contenidos trabajados en las diferentes asignaturas, incorporando nuevos conocimientos, habilidades y actitudes a través del contacto real con la profesión enfermera dentro del ámbito asistencial y su complejidad. OBJETIVOS ESPECÍFICOS Permitir al estudiante profundizar en los cuidados iniciados en el Prácticum III y en los que la enfermera presta dentro del ámbito hospitalario, e iniciarse en aquellos cuidados que se dan en servicios asistenciales de más complejidad. Trabajar el proceso de atención de enfermería (PAE) como metodología científica de resolución de problemas, con el modelo conceptual de Virginia Henderson. Desarrollar las dos dimensiones del rol profesional, el rol de colaboración y el rol autónomo, concienciándose de la importancia de este último. Prestar una atención sanitaria adecuada a las necesidades de salud, garantizando unos cuidados enfermeros de calidad, dirigidos a la persona y a la familia, con una visión integral que contemple los aspectos biológicos, psicológicos y sociales del individuo. Desarrollar habilidades comunicativas con la persona atendida, su familia y el equipo de trabajo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Infermeria [2500891]
Pla d'estudis: Grau en Infermeria [830]Català
8 p, 96.7 KB

Castellà
9 p, 98.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2020-11-01   Favorit i Compartir