Pràcticum I [103674]
Mestres Soler, Olga
Soler Rovira, Mónica
Janeiro Ochoa, Eva
Vidal Valdivia, Lis
Lolo Carrete, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Prácticum I
Date: 2017-18
Abstract: OBJECTIU GENERAL El Pràcticum I ha de permetre l'estudiant integrar i aplicar els continguts treballats en les diferents assignatures, incorporant nous coneixements, habilitats i actituds a través del contacte real amb la professió infermera dins l'àmbit assistencial i la seva complexitat. OBJECTIUS ESPECÍFICS Permetre l'estudiant aprofundir en les cures de benestar i confort i intervencions de suplència de les necessitats bàsiques, i iniciar-se en la resta de cures que la infermera presta dins de l'àmbit hospitalari. Treballar el procés d'atenció d'infermeria com a metodologia científica de resolució de problemes amb el model conceptual de Virginia Henderson. Desenvolupar les dues dimensions del rol professional, el rol de col·laboració i el rol autònom, conscienciant-se de la importància d' aquest últim. Prestar una atenció sanitària adient a les necessitats de salut, garantint unes cures infermeres de qualitat, dirigida a la persona i la família, amb una visió integral que contempli les vessants biològica, psicològica i social de l' individu. Desenvolupar habilitats comunicatives amb l'equip de treball, la persona atesa i la seva família.
Abstract: OBJETIVO GENERAL El Prácticum I tiene que permitir al estudiante integrar y aplicar los contenidos trabajados en las diferentes asignaturas, incorporando nuevos conocimientos, habilidades y actitudes a través del contacto real con la profesión enfermera dentro del ámbito asistencial y su complejidad. OBJETIVOS ESPECÍFICOS • Permitir al estudiante profundizar en los cuidados de bienestar y confort e intervenciones de suplencia de las necesidades básicas, e iniciarse en el resto de cuidados que la enfermera presta dentro del ámbito hospitalario. • Trabajar el proceso de atención enfermera como metodología científica de resolución de problemas con el modelo conceptual de Virginia Henderson. • Desarrollar las dos dimensiones del rol profesional, el rol de colaboración y el rol autónomo, concienciándose de la importancia de este último. • Prestar una atención sanitaria adecuada a las necesidades de salud, garantizando unos cuidados enfermeros de calidad dirigidos a la persona y a la familia, con una visión integral que contemple las vertientes biológica, psicológica y social del individuo. • Desarrollar habilidades comunicativas con el equipo de trabajo, la persona atendida y su familia.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Infermeria [2500891]
Study plan: Grau en Infermeria [830]Català
9 p, 99.0 KB

Castellà
9 p, 96.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2019-07-21   Favorit i Compartir