Processos 4. Comunicació, Cultura i Clima Organitzacional [43169]
Selva Olid, Clara
Fernandez Llano, Cesar Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Procesos 4. Comunicación, Cultura y Clima Organizacional
Date: 2017-18
Abstract: El mòdul ofereix una introducció detallada a tres temes de gran rellevància en la vida de les organitzacions com ho són la comunicació, la cultura i el clima. Es tracta d'una introducció que contempla tant els aspectes conceptuals com els de caràcter aplicat. En finalitzar el curs, l'estudiant serà capaç de: • Argumentar la rellevància de la comunicació, el clima i la cultura com a fenòmens transversals a tots els aspectes de la vida d'una organització. • Identificar les dimensions, components, tipologies i nivells d'anàlisi crucials per a una comunicació efectiva. • Construir explicacions sobre problemes i oportunitats d'una organització, a partir d'una visió integradora que tingui en compte l'especificitat i les connexions entre clima, cultura i comunicació. • Dissenyar mètodes per a l'estudi, avaluació i diagnòstic d'aspectes culturals, de comunicació i de clima en les organitzacions.
Abstract: El módulo ofrece una introducción detallada a tres temas de gran relevancia en la vida de las organizaciones como son la comunicación, la cultura y el clima. Se trata de una introducción que contempla tanto los aspectos conceptuales como los de carácter aplicado. Al finalizar el curso, el estudiante será capaz de: Argumentar la relevancia de la comunicación, el clima y la cultura como fenómenos transversales a todos los aspectos de la vida de una organización. Identificar las dimensiones, componentes, tipologías y niveles de análisis cruciales para una comunicación efectiva. Construir explicaciones sobre problemas y oportunidades de una organización, a partir de una visión integradora que tome en cuenta la especificidad y las conexiones entre clima, cultura y comunicación. Diseñar métodos para el estudio, evaluación y diagnóstico de aspectos culturales, de comunicación y de clima en las organizaciones.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: 4313788 [4313788]
Study plan: Màster Universitari en Gestió dels Recursos Humans a les Organitzacions [1181]Català
5 p, 81.3 KB

Castellà
6 p, 82.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-09-15, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir