visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Study of the presence of Campylobacter, Escherichia coli and Salmonella in fresh retail chicken |
Data: | 2017 |
Descripció: | 1 pag. |
Nota: | Pòster |
Nota: | Juny |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: | Anglès |
Titulació: | Veterinària [2502445] |
Pla d'estudis: | Grau en Veterinària [955] |
Document: | Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: | Veterinària |
Matèria: | Enterobacteriàcies ; Escherichia ; Bacteris gramnegatius ; Salmonel·la ; Pollastres ; Carn d'aviram |
1 p, 9.3 MB |