La mobilitat elèctrica
Bosch, Rossend (Àrea Metropolitana de Barcelona. Direcció de serveis de mobilitat sostenible)
Conill, Carles (Àrea Metropolitana de Barcelona. Direcció de serveis de mobilitat sostenible)

Título variante: La movilidad eléctrica
Fecha: 2017
Resumen: Després de definir ben bé què s'entén per mobilitat elèctrica, s'analitzen els canvis que la mobilitat elèctrica està provocant en els diferents agents del sector de l'automòbil, des de la producció dels vehicles fins al seu reciclatge. També es dóna notícia de la implantació del sistema d'electrolineres de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i es fan una sèrie de reflexions de cara al futur, amb exemples del què s'està fent a àrees metropolitanes capdavanteres, com la de París.
Resumen: Después de definir exactamente qué se entiende por movilidad eléctrica, se analizan los cambios que la movilidad eléctrica está provocando en los diferentes agentes del sector del automóvil, desde la producción de los vehículos hasta su reciclaje. También se da noticia de la implantación del sistema de electrolineras del Área Metropolitana de Barcelona y se hacen una serie de reflexiones de cara al futuro, con ejemplos de lo que se está haciendo en Áreas metropolitanas punteras, como la de París.
Derechos: Tots els drets reservats.
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicado en: Papers : Regió Metropolitana de Barcelona : Territori, estratègies, planejament, Núm. 59 (Novembre 2017) , p. 34-44 (Articles) , ISSN 2013-7958

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/PapersIERMB/article/view/332087


Català
11 p, 1.8 MB

Castellà
6 p, 245.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > Papers : Regió Metropolitana de Barcelona
Artículos > Artículos de investigación

 Registro creado el 2018-01-30, última modificación el 2022-09-03



   Favorit i Compartir