Un desdejuni calòric disminueix la satisfacció después d'esmorzar a mig matí
Azpiroz Vidaur, Fernando (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)

Título variante: Un desayuno calórico diminuye la satisfacción después del almuerzo
Título variante: A Hight-Calorie Breakfast Reduces Satisfaction of Mid-Morning Snack
Fecha: 2017
Resumen: Un estudi del Departament de Medicina de la UAB i l'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha analitzat l'efecte de la quantitat de calories ingerides durant el desdejuni, a primera hora del matí, a la satisfacció i sensació de benestar en prendre un petit esmorzar dues hores després. Com més calòric és el primer àpat, menys es gaudeix del segon.
Resumen: Un estudio del Departamento de Medicina de la UAB y el Hospital Universitario Vall d'Hebron ha analizado el efecto de la cantidad de calorías ingeridas durante el desayuno en la satisfacción y sensación de bienestar al tomar un pequeño almuerzo dos horas después. Cuanto más calórico es el desayuno, menos se disfruta del almuerzo.
Resumen: A study conducted by the UAB Department of Medicine and the Vall d'Hebron University Hospital analyses the effects a high-calorie breakfast early in the morning has on the satifaction and sense of well-being after eating a mid-morning snack two hours later. More breakfast calories results in less enjoyment when eating the snack.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, Castellà i Anglès
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Novembre 2017, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 3.8 MB

Español
2 p, 3.8 MB

English
2 p, 3.8 MB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2018-02-12, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir