Tratamiento del cáncer de mama diagnosticado durante el embarazo / Cristina Saura Manich ; director: Javier Cortés Castán ; tutor: Jordi Giralt de Sagredo.
Saura Manich, Cristina, autor.
Cortés Castán, Javier, supervisor acadèmic.
Giralt López de Sagredo, Jorge Luis, supervisor acadèmic.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina

Imprint: [Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.
Description: 1 recurs en línia (160 pàgines)
Note: Tesi 38 debería sugerir en la práctica clínica aumentar el seguimiento obstétrico de estas pacientes por la potencial aparición de complicaciones relacionadas con la insuficiencia placentaria así como a valorar a partir de la semana 34 la posibilidad de indicar el parto y en cambio, una valor normal en la ratio sFlt-1/PIGF, debería evitar la precipitación en la decisión de adelantar el parto en esta población. Doctorat. Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina. 2017.
Rights: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Language: Castellà
Document: Tesis i dissertacions electròniques. ; doctoralThesis ; publishedVersion
Subject: Mama ; Càncer. ; Càncer en l'embaràs. ; Embaràs ; Complicacions.
ISBN: 9788449072918

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/10803/454826


161 p, 2.3 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Doctoral theses

 Record created 2018-02-20, last modified 2020-08-13   Favorit i Compartir