Els sistemes d'informació geogràfica : la nova carta
Pons, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)

Títol variant: Los sistemas de información geográfica: la nueva carta
Títol variant: Geographic information systems: the new chart
Data: 1996
Resum: En aquest article es dóna una visió introductòria dels sistemes d'informació geogràfica (SIG), tant des del punt de vista de la seva aplicabilitat i utilització com des del punt de vista del seu funcionament i de la teoria subjacent a les seves estructures i models de dades espacials i alfanumèriques. El text fa especial èmfasi en els aspectes d'interès en relació amb l'estudi i gestió del patrimoni natural i es completa amb una bibliografia de referències seleccionades i un apèndix sobre la introducció de dades als SIG.
Resum: En este artículo se ofrece una visión introductoria de los sistemas de información geográfica (SIG), tanto desde el punto de vista de su aplicabilidad y utilización como desde el.
Resum: This paper gives an introduction to geographical information systems (GIS), both from the point of view of their applicability and use and from the point of view of how they work and the underlying theory on spatial and alphanumeric data structures and models. The.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; Versió publicada
Matèria: Cartografia ; Ràster ; Vector ; Spatial analisys ; Cartography ; Anàlisi espacial
Publicat a: Butlletí de la Institució Catalana d'Història Natural, Vol. 64 (1996) , p. 37-52, ISSN 2013-3987

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/ButlletiICHN/article/view/175223
Adreça alternativa: http://revistes.iec.cat/index.php/BICHN/article/view/8911


8 p, 468.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Grup de Recerca Mètodes i Aplicacions en Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica (GRUMETS)
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2007-06-29, darrera modificació el 2023-10-08



   Favorit i Compartir