Cap a una atenció integrada social i sanitària : per un nou model centrat en les persones
Canal i Oliveras, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Govern i Polítiques Públiques)
Vilà, Antoni (Vilà Mancebo) (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Govern i Polítiques Públiques)

Publicación: Barcelona : Taula d'entitats del Tercer. Sector Social de Catalunya, 2015
Resumen: L'evolució demogràfica i social dels països d'economia avançada, i particularment els d'Europa, fa que les situacions personals de dependència, cronicitat i discapacitat siguin cada vegada més freqüents i més complexes. Les persones que es troben en aitals situacions, bé sigui per una discapacitat de naixement o sobrevinguda, o bé per la seva avançada edat, necessiten ajuda per poder dur a terme una vida digna i autònoma. Parlem de suports que poden ser de molts tipus -des de la supervisió mèdica a un simple acompanyament-, i d'intensitats diverses -un cop a la setmana o 24 hores al dia-, però que tenen en comú el fet de ser requerits de forma continuada, durant alguns dies, o setmanes, o mesos, o fins i tot permanentment.
Derechos: Tots els drets reservats.
Lengua: Català
Colección: Dossier Catalunya Social. Propostes des del Tercer Sector, 43
Documento: Llibre

Adreça alternativa: http://www.tercersector.cat/activitats/debats-catalunya-social/debat-x-cap-una-atencio-integrada-social-i-sanitaria-un-nou-model


56 p, 888.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias sociales y jurídicas > Institute of Government and Public Policy (IGOP)
Libros y colecciones > Libros

 Registro creado el 2018-05-02, última modificación el 2022-09-03



   Favorit i Compartir