Dret Civil IV [102238]
Camacho Clavijo, Sandra
Abril Campoy, Juan Manuel
Prats Albentosa, Lorenzo
Izquierdo Grau, Guillem
Arnaiz Ramos, Rafael
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Civil Law IV
Títol variant: Derecho Civil IV
Data: 2018-19
Resum: Dret civil IV és una assignatura que s'imparteix al primer (ADE+Dret) i segon (Dret) quadrimestre del tercer any. Es tracta d'una assignatura que serveix per tal que l'alumne adquireixi nocions bàsiques en seu de drets reals i dret hipotecari, per tant, és una matèria essencial dins del Grau. Així, el Dret civil IV té la utilitat acadèmica d'obrir els conceptes generals en dret de béns que després seran desenvolupats en les diverses assignatures a càrrec de la unitat de Dret civil (també d'altres assignatures del Grau) i especialment en les assignatures optatives proposades per aquesta unitat. En aquest sentit, el Dret civil IV és la base a partir de la qual es desenvoluparan les assignatures optatives: Dret de família, Dret de successions, Dret de menors, Responsabilitat civil, Dret del consum. A més a més, aquesta aportació formativa tindrà una incidència molt important en altres assignatures del Grau. El Dret civil IV pretén de l'estudiant l'assoliment de diversos objectius entre els quals destaquen particularment: - Identificar els conceptes fonamentals de la teoria general del dret de béns i de les relacions jurídico-reals en p a r t i c u l a r . - Conéixer el sistema d'adquisició i transmissió de la propietat i dels altres drets reals en el nostre sistema jurídic diferenciant-lo dels models comparats. - Comprendre els elements bàsics desl drets reals i conectar-los amb el dret d'obligacions i dret de contractes. 1.
Resum: Derecho civil IV es una asignatura que se imparte en el primer (ADE + Derecho) y segundo (Derecho) cuatrimestre del tercer año. Se trata de una asignatura que sirve para que el alumno adquiera nociones básicas en sede de Derechos reales y derecho hipotecario, por tanto, es una materia esencial dentro del Grado. Así, el Derecho civil IV tiene la utilidad académica de abrir los conceptos generales en derecho de bienes que luego serán desarrollados en las diversas asignaturas a cargo de la unidad de Derecho civil (también de otras asignaturas del Grado) y especialmente en las asignaturas optativas propuestas por esta unidad. En este sentido, el Derecho civil IV es la base a partir de la cual se desarrollarán las asignaturas optativas: Derecho de familia, Derecho de sucesiones, Derecho de menores, Responsabilidad civil, Derecho del consumo. Además, esta aportación formativa tendrá una incidencia muy importante en otras asignaturas del Grado. El Derecho civil IV pretende del estudiante el logro de diversos objetivos entre los que destacan particularmente: - Identificar los conceptos fundamentales de la teoría general del derecho de bienes y de las relaciones jurídico-reales en particular. - Conocer el sistema de adquisición y transmisión de la propiedad y los demás Derechos reales en nuestro sistema jurídico diferenciándolo de los modelos comparados. - Comprender los elementos básicos de los Derechos reales y conectarlos con el derecho de obligaciones y derecho de contratos. 1 - Comprender los elementos básicos de los Derechos reales y conectarlos con el derecho de obligaciones y derecho de contratos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Dret [2500786]
Pla d'estudis: Grau en Dret [949]Català
9 p, 98.7 KB

Anglès
Versió reduïda
5 p, 75.9 KB

Castellà
11 p, 94.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-22, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir