Fisiologia General [103632]
Navarro Acebes, Xavier
Hernández Martín, Joaquim
Velasco Fargas, Roser
Bruna Escuer, Jordi
Lopez Vales, Ruben
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Fisiología General
Fecha: 2018-19
Resumen: L'assignatura Fisiologia General es programa durant el segon semestre del primer curs del Grau de Medicina i desenvolupa el coneixement dels principis bàsics de la funció de les cèl·lules i teixits de l'organisme humà. L'adquisició de les competències de l'assignatura permetrà a l'estudiant afrontar amb una base adequada l'estudi de la fisiologia dels diversos sistemes de l'organisme humà durant el segon curs. Els objectius formatius generals de l'assignatura són: Conèixer els mecanismes bàsics del funcionament dels teixits corporals. Integrar els coneixements de la Fisiologia amb els adquirits en altres matèries bàsiques, que tracten de l'estructura i dels aspectes cel·lulars i moleculars de l'organisme. Capacitar l'alumne per aplicar els coneixements fisiològics en la deducció de les conseqüències de les malalties. Adquirir les habilitats pràctiques per a la realització de les tècniques d'estudis funcionals més freqüents en l'àmbit biomèdic. Adquirir les actituds destinades a la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia, orientades en la medicina de la salut, i adequades per a la pràctica mèdica basada en l'evidència científica.
Resumen: La asignatura de Fisiología General se programa durante el segundo semestre del primer curso del Grado de Medicina y desarrolla el conocimiento de los principios básicos de la función de las células y tejidos del organismo humano. La adquisición de los conocimientos de la asignatura permitirá al estudiante afrontar con una base adecuada el estudio de la fisiología de los diversos sistemas del organismo humano durante el segundo curso. Los objetivos formativos generales de la asignatura son: Conocer los mecanismos básicos del funcionamiento de los tejidos corporales. Integrar los conocimientos de la Fisiología con los adquiridos en otras materias básicas, que tratan de la estructura y de los aspectos celulares y moleculares del organismo. Capacitar al alumno para aplicar los conocimientos fisiológicos en la deducción de las consecuencias de las enfermedades. Adquirir las habilidades prácticas para la realización de las técnicas de estudios funcionales más frecuentes en el ámbito biomédico. Adquirir las actitudes destinadas a la promoción de la salud y la prevención de la enfermedad, orientadas en la medicina de la salud, y adecuadas para la práctica médica basada en la evidencia científica. 1.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Medicina [2502442]
Plan de estudios: Grau en Medicina [1192]Català
6 p, 82.0 KB

Castellà
6 p, 81.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-06, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir